Watersprints styrelse har utsett Linda Kokkola som ny VD för Watersprint, hon tillträder tjänsten den 15 september 2016.

”En fantastisk möjlighet att få satsa fullt på en produkt som är världsunik och verkligen löser riktiga problem för människor”, säger Linda Kokkola som brinner för den nya tjänsten. Linda flyttar hem till Sverige efter snart 9 år i Asien där hon först avslutade en lång, framgångsrik karriär på Ericsson och sedan startade och drev ett konsult- och försäljningsbolag. Lindas internationella fokus, driv och positiva inställning blir ett tillskott för Watersprint i en fas då företagets produkter börjar ta marknadsandelar.

Linda tar över efter Anders Ruland, som framgångsrikt tagit Watersprint från idé via det första prototypstadiet till kommersiella produkter under företagets första tre år. Anders tar sig nu an rollen som CTO för Watersprint.

”Med Linda som VD och Anders som CTO samt Rickard Carlsson som marknads- och försäljningschef, får Watersprint ett mycket erfaret ledningsteam som kommer ta Watersprint till nästa steg i utvecklingen mot en kraftigt expanderad försäljning och marknad” säger Per Eriksson, Styrelseordförande på Watersprint.

FÖR FRÅGOR OCH KONTAKT:
STYRELSEORDFÖRANDE PER ERIKSSON, TEL 0708-247106

VD LINDA KOKKOLA, TEL 0763-288039